Kunstenaars

Maarten Gheysen

Het creatief brein van Maarten kent geen grenzen.  Zijn fantasie doet die van Terry Pratchett verbleken.  Zijn harde kleuren prikkelen werken de verbeelding in de hand.

Maaike Beckx

Het is een zaligheid om telkens opnieuw naar de werken van Maaike te kijken.  Iedere keer ontdek je nieuwe dingen of rijzen er vragen.  Er heerst een zekere oneindigheid in haar werken.  Ze doen je iedere keer weer verdwijnen in een nieuw verhaal.

Lieve Aerts

Lieve heeft het talent om de schoonheid van de wereld op papier te zetten.  Bij haar moet het gevoel goed zitten.  Pas als het laatste detail op het werk staat is ze klaar.  Digitaal of met verf en penseel, geen enkel medium heeft geheimen voor haar.

Apojo Aarschot

Apojo is een geschenk uit de hemel voor mensen met een beperking.  Zij begeleiden hen naar een kwaliteitsvol en zelfstandig leven.  Samen met hun gasten gaan de slag met hun begeleiders om hun verhaal te visualiseren.

Zakaria Jalal

In Syrië was Zakaria stukadoor.  Zijn gevoel voor details is verbazingwekkend.  Hij heeft de gave om dingen te zien die anderen niet zien.  Vanuit foto's of ideeën maakt hij een compilatie die de realiteit overschaduwd

Bea Smets

De 14de eeuwse stooktechniek die Bea gebruikt, Raku, is haar manier om haar ultieme doel van kunst te bereiken: de mensen in een aangenamere wereld brengen.

An Serneels

Warm en realistisch, soms ook wel wat sprookjesachtig.  Als je lang genoeg kijkt zie je Pieckeriaanse invloeden.  Gevoel en emotie bepalen de kleuren.  Abstract en figuratief werken gaat ze niet uit de weg.  Daarnaast vloeien verschillende thema's uit haar potloden, penselen en pastelkrijt.

An Van Styvoort

Het is altijd geweldig om van werken te mogen genieten van een artistiek duizendpoot.  Soms is een werk van haar verrassend, soms droom je er bij weg.  Een andere keer zie je telkens iets anders in een werk.  Wat een uitlaatklep is voor haar, is haar fototoestel.  Gewapend trekt ze rond op zoek naar mooie plaatjes.   Een "neverending story"

Liesbet Van Oosterwyck

Een virtuoos in de edele kunst van het etsen .. dat is Liesbet.  Geïnspireerd door de dingen rondom haar, laat ze haar etsen, elk hun eigen verhaal vertellen.  Hoe meer je kijkt naar haar etsen, hoe meer je het gevoel krijgt "Er zit nog een verhaal in".

Rombout Wachters
1972 de jaren dat HSP bestempeld werd als stil, verlegen of traag. Toen autisme enkel voor duidelijke gevallen gold. De jaren dat het verlies van een moeder, zorgzaam en met de mantel der liefde geparkeerd werd als feit. 
Zoekend, voelend, observerend, vechtend, ontroerend, filosoferend. Scherp, in detail, met humor betrokken inhoud.
Nog steeds onder dezelfde naam: Rombout